Szuper Jelmezek Halloweenre

Szerző: — Téma: Ünnep

Ha Halloween, akkor nem maradhatnak el a különféle jelmezek. Ahogy egyre népszerűbb lesz ez az ünnep a világ minden táján, úgy döntenek évről-évre minél többen úgy, hogy felvesznek valamilyen kosztümöt. Persze épp úgy, ahogy farsangkor, úgy ilyenkor is a gyerekek körében igazán népszerű ez a hagyomány, de a felnőttek is sokszor örömmel szállnak be a buliba. A legjobb, hogy ha nem szereted a horroros témájú kosztümöket, még akkor is szinte végtelen a lehetőségek tárháza. Szeretnél te is beöltözni idén, de még nem tudod, mit vegyél fel? Ez a poszt segít az ötletelésben, olvass tovább!

Elrabolt sellő kosztüm

Elrabolt sellő kosztüm

Ez az igencsak kreatív, optikai illúziót keltő sellő Halloween jelmez nem két, hanem valójában egy ember munkája. Nem csak nagyon jól néz ki, de emellett még trükkös is, hiszen a látszat ellenére csak egy ember van beöltözve a kosztümbe. Így nem kell döntened aközött, hogy sellő vagy félelmetes kalóz legyél. Elég jópofa, nem igaz?

Robot kosztüm gyerekeknek

Robot kosztüm gyerekeknek

A robotok az év bármelyik szakaszában menőnek számítanak, így nem kérdés, hogy Halloween alkalmával is ideális egy robot kosztüm. Ez a gyerekeknek ideális jelmez garantáltan dicséretet fog kiváltani a barátok körében.

Minion kosztüm

A minionok hihetetlen népszerűek manapság a gyerekek körében, így ezt a kartonból készült minion jelmezt garantáltan imádni fogják. Aki olyan Halloween jelmezek után kutat, amelyek az ijesztgetés helyett a cukiságot helyezik előtérbe, akkor ez egy ideális választás.

Cserepes virág kosztüm

http://cutediyprojects.com/wp-content/uploads/2015/08/A-Flower-Pot-Costume.jpg

Néhány olcsó virág, egy műanyag vödör, rózsaszín felső és nadrág – mindössze ennyi kell ehhez az egyszerű halloweeni jelmezhez, amelyet imádni fognak a kislányok. Gyakorlatilag percek alatt elkészíthető, de a végeredmény mégis nagyon aranyos.

Mario és Luigi go kart kosztümök

Mario és Luigi go kart kosztümök

A világ legnépszerűbb videojáték karaktere a mai napig közkedvelt a gyerekek körében. Ezek az egyszerű kosztümök mindössze zöld és piros pólót, farmernadrágot, némi go kart alapanyagot és kreativitást igényel. A végeredmény egy egyszerű de mégis jól kinéző kosztüm.

További szuper ötleteket a cute diy projects weboldalon találsz.